zaterdag 5 januari 2008

Plannen

Lost in Brussels
Plannen, je kunt ze maken zoveel je wilt, maar uiteindelijk gaat het toch altijd weer anders. Gelukkig maar. Met een beetje aanpassingsvermogen en door open te staan voor nieuwe idee├źn, kunnen er zomaar hele leuke dingen op je pad komen. Ooit dachten de mensen dat de aarde plat was, totdat er iemand over de rand zeilde.

2008 wordt voor mij een jaar van nieuwe omgevingen, nieuwe mensen, nieuwe ervaringen. 8 weken mountainbiken in Zuid-Afrika. 6 maanden werken in California. Opwindende vooruitzichten. Een jaar met een open einde ook. Want plannen kun je maken zoveel je wilt, maar uiteindelijk...

Voorlopig is 2008 echter vooral zaken regelen. Visum aanvragen, huur opzeggen, auto verkopen, spullen verhuizen, waar moet ik eigenlijk wonen in California, en hoe ga ik in godsnaam die mountainbike 8 weken door Zuid-Afrika slepen?

Dit weblog is mijn uitlaatklep voor alle nieuwe ervaringen, overdonderende indrukken, bijzondere ontmoetingen en eenzame momenten in het komende jaar.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het nu al leuk! Ik verheug me er op op deze manier met je mee te kunnen genieten. Voor nu succes met het regelwerk en ik wens je alvast een goede vlucht naar nog onbekende Zuid Afrikaanse avonturen. We keep in touch!
    Liefs, Roos.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Niels,
    Ook nog ff een berichtje. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen

Voor reactie zonder inloggen: kies "Naam/URL" en vul alleen je naam in!